Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Колодненська громада» (код ЄДРПОУ: 04392209) був реорганізований і увійшов до складу Збаразької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Колодненська об’єднана територіальна громада

припинила діяльність, увійшла до складу Збаразької громади

Оголошення про проведення конкурсу

Дата: 20.09.2019 11:12
Кількість переглядів: 987

Оголошення

про проведення  конкурсу на заміщення вакантної посади директора Колодненського закладу загальної середньої освіти   І-ІІІ ступенів

 

         Відділ освіти Колодненської сільської ради  відповідно до наказу відділу освіти  від 19 вересня 2019 року №79 оголошує конкурс на заміщення вакантної  посади  директора  Колодненського закладу загальної середньої  освіти І-ІІІ ступенів Колодненської сільської ради Збаразького району Тернопільської області, що знаходиться за адресою: вул. Шкільна, 3 с.Колодне Збаразького  району Тернопільської області, 47335.

Умови оплати праці: посадовий оклад директора визначається відповідно до  штатного розпису.  Передбачаються інші види  виплат  згідно з чинним законодавством.

Кваліфікаційні вимоги:  Посаду директора закладу загальної середньої освіти може обіймати особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра  та стаж педагогічної роботи не менше трьох років, а також організаторські здібності, фізичний і психічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

        Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають особисто (або подає уповноважена згідно з довіреністю особа) до відділу освіти Колодненської сільської ради  (вул.Морозенка, 1, с.Колодне)  такі  документи:

         -  заяву про участь у конкурсі встановленого зразка;

         -  згоду  на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»  встановленого зразка;

        -  автобіографію  або резюме (за вибором учасника конкурсу);

       - копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

  -   копію документа про вищу освіту не нижче ступеня магістра

(спеціаліста);

  -  копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж

педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання;

       -  довідку про відсутність судимості;

       -  мотиваційний лист, складений у довільній формі;

       -  інші документи на розсуд заявника.

Відповідальність за достовірність поданих документів несе заявник.

   Строк подання документів становить  20  календарних днів з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсу. Документи подаються до відділу освіти Колодненської сільської ради, що знаходиться за адресою: вул.Морозенка, 1, с.Колодне, 47335. Кінцевий термін подання документів: 09 жовтня 2019 року.

 

        Конкурсна комісія розглядає заяви про  участь у конкурсному відборі та подані документи і повідомляє кандидатів, яких допущено до участі в конкурсному відборі, про місце, дату  і  час  проведення етапів конкурсного відбору.

        Перший етап передбачає проведення письмового тестування  за тестовими завданнями  для перевірки  на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти та  письмового  вирішення ситуаційного завдання.

Визначається дата другого етапу конкурсу.

 

        На другому етапі конкурсу здійснюється презентація кандидатом перспективного плану розвитку закладу,  а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації.

      

        Перший етап конкурсного відбору  відбудеться  16  жовтня  2019 року,

 о 11.00  годині   в приміщенні відділу освіти Колодненської сільської ради, за адресою  вул.Морозенка,1,  с.Колодне.

        З питань надання додаткової інформації про проведення конкурсного відбору можна звертатись до відділу  освіти Колодненської сільської ради.

Контактна особа – Сарабун Ніна Зіновіївна, інспектор з правових питань відділу освіти Колодненської сільської ради, мобільний телефон 0965607145, електронна адреса   vokolodne@gmail.com

 

 

 


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua